Draugaujame ir mokomės

   Čiobiškio pagrindinei mokyklai tapus Musninkų Alfonso Petrulio gimnazijos skyriumi buvo nutarta organizuoti šventę, kurioje susipažintų pradinių klasių mokiniai. Čiobiškio pagrindinio ugdymo skyriaus pradinukai ir musninkiečiai susitiko antradienį, gruodžio 11 dieną.

Vaikai kartu mokėsi anglų kalbos ir tikybos pamokose. Pradinių klasių mokytojos pagilino savo žinias stebėdamos integruotą pamoką. Pamoką vedė mokytoja metodininkė Danguolė Blusevičienė, dirbanti pagal integruoto ugdymo programą.

Pradinukams patiko pamoka, kuri vyko sporto salėje. Mankštą vedė vyr. mokytoja Asta Jurkevičienė. Ji supažindino mokinius su TAI ČI kinų mankštos pratimais. Mokiniai sužinojo, kad teisingai atliekami pratimai padeda atsipalaiduoti, susikaupti, gerina kraujotaką, taiso kūno laikyseną, stiprina imuninę sistemą. Atlikę mankštos pratimus mokiniai pasiskirstė į komandas ir lenktyniavo linksmosiose estafetėse, kurias organizavo vyr. mokytoja Sigutė Bžozinskienė. Ji buvo ir linksmųjų estafečių teisėja.

Susitikimą užbaigė kultūros paso renginys – pažintinis koncertas, kurio metu pradinukai susipažino su vario dūdomis ,,ZOOPARADAS‘‘.

 

Mokydamiesi, žaisdami, bendraudami, bendradarbiaudami mokiniai ir mokytojai susipažino, įgijo žinių ir tapo draugais.

Pradinių klasių vyr. mokytoja, kultūros paso koordinatorė S. Bžozinskienė